Keuring elektrische installatie woning


Je wilt veilig wonen en daarom wil je een veilige installatie. Eén waarop je kunt vertrouwen, altijd. Maar door de jaren heen kunnen bepaalde onderdelen van je technische installatie slijten of defect raken. Dit heeft als gevolg dat je elektrotechnische installatie defect raakt en er zelfs brand, storingen of elektrocutie kan ontstaan. Daarom is het aan te raden om je woning periodiek te laten inspecteren volgens de NEN1010 norm. Door te kiezen voor een woning inspectie zorg je voor een veiligere leefomgeving en weet je dat bepaalde onderdelen toe zijn aan vervanging.

 

Wil je gewoon weten wat de toestand van jullie installatie nu is? Of heb je zojuist een huis gekocht of ingrijpend verbouwd? Als u kiest voor Kamerling Keuringen dan komt onze inspecteur graag bij u langs. Tijdens de inspectie word de gehele elektrische installaties beoordeelt. De installatie word allereerst visueel beoordeeld. Hierna worden metingen uitgevoerd in de meterkast aan alle groepen en het aardingssystemen. Tijdens een rondgang door de woningen meten we alle bereikbare wandcontactdozen en de aarding in de badkamer door. Als we een gevaarlijke situatie constateren word dit in overleg met u veilig gesteld of tijdelijk afgekoppeld. Het nodige herstel is niet inbegrepen bij de keuring, dat laten we graag door een erkend installateur verzorgen.


Na afloop van de inspectie stelt de erkende inspecteur een korte rapportage met bevindingen op. In het rapport staat omschreven wat de algehele staat is van de installaties en ook vind je een advies welke onderdelen er eventueel vervangen of hersteld moeten worden om weer aan de geldende norm te voldoen.

 

Is alles in orde of heb je u de gemelde gebreken (laten) herstellen? Dan ontvangt u een certificaat van goedkeuring die 5 jaar geldig is en die u ook kunt overleggen aan uw verzekeraar of tussenpersoon.

 

Wat betreft de kosten hebben we een eenvoudige structuur:

  • Keuring eengezinswoning tot 8 groepen incl. certificaat á € 179,00
  • Keuring eengezinswoning 9 tot 12 groepen incl. certificaat á € 199,00
  • Keuring eengezinswoning 13 tot 18 groepen incl. certificaat á € 219,00
  • Voorrijkosten t/m 20 km á € 30,-
  • Voorrijkosten 21 t/m 35 km á € 45,-
  • Voorrijkosten 35 t/m 50 km á € 60,-

De genoemde prijzen zijn incl. BTW. Heeft je woning meer dan 18 groepen of woon je verder als 50km bij ons vandaan dan ontvangt u een prijs op maat. 

 

Heb je interesse om de keuring van je woning door ons te laten verzorgen? Vul dan geheel vrijblijvend onderstaand formulier in. Of neem vandaag nog contact met ons op door te bellen of een Whatsappje te sturen naar 06-48495797 of een mail te sturen naar info@kamerlingkeuringen.nl en ik help je graag verder.


Voor verdere informatie over het uitvoeren van een keuring van je woning kun je ook onderstaand formulier invullen:
Kamerling Keuringen    Lekdijk 448    2957VD Nieuw-Lekkerland    info@kamerlingkeuringen.nl    +31648495797