Scios Scope 10 Keuring elektrisch materieel


Een Scios Scope 10 Keuring elektrische materieel brengt de brandrisico’s van de elektrisch installatie en materieel in een bedrijf in kaart. Deze keuring is gebaseerd op de eisen van de norm NTA 8220. Hierbij beoordeelt de inspecteur bij u op locatie het brandrisico van het elektrisch materieel in een bepaalde ruimte.

De NTA 8220 is een Nederlandse norm die specifieke eisen en regels omschrijft voor elektrische installaties en elektrische toestellen. Een Scios Scope 10 keuring is een inspectie van de elektrische installatie met als doel te bepalen of deze voldoet aan deze regels en de veiligheidseisen. Het is vaak vanuit de verzekeraar een vereiste voor elektrische installaties in kantoren, werkplaatsen, kerkgebouwen en bedrijfspanden.

 

De keuring bevat een inspectie en beoordeling van de elektrische bedrading, de verdeel- en beveiligingsapparatuur, de elektrische toestellen en de werking van de installatie, de elektrische aarding en de verlichting in het gebouw. Een positieve uitkomst van de Scope 10 keuring geeft aan dat de elektrische installatie en toestellen voldoen aan de Nederlandse regels en veiligheidseisen en dus veilig en betrouwbaar zijn. Bij de uitvoering van onze inspectie trachten we om jou en je medewerkers zo weinig als mogelijk tot last te zijn. Desgewenst kunnen we een grote inspectie opdelen in 3, 4 of 5 delen, zodat je ook de kosten over meerdere jaren kunt verdelen.

 

Een Scios Scope 10 keuring is belangrijk om de veiligheid van de gebruikers en hun bezittingen, evenals de omgeving, te waarborgen. Het dient regelmatig worden herhaald om te blijven voldoen aan de actuele eisen en regels, meestal elke 3 of 5 jaar.

 

 Tijdens de uitvoering van de Scios Scope 10 keuring lopen wij een aantal stappen door:

  • Beoordeling van tekeningen en documenten
  • Visuele inspectie van de E-installatie
  • Meting en beproeving
  • Aardingsinstallatie
  • Testen van de aardlekschakelaars
  • Thermografische metingen

 

Na afloop van de Scope 10 inspectie ontvang je een compleet rapport met de bevindingen en geconstateerde afwijkingen. Hieruit kun je opmaken wat de algehele staat is van de elektrische installatie en op welke punten er hersteld moeten worden.

Indien nodig verzorgt Kamerling Keuringen na herstel van de geconstateerde gebreken de her-inspectie van de installatie, zodat je uiteindelijk een 'schone'rapportage krijgt, welke je kunt overleggen aan jouw verzekeraar of tussenpersoon. 


De kosten van een Scios Scope 10 inspectie hangt af van verschillende factoren. Hiervoor kun je onderstaand contactformulier invullen zodat wij jouw aanvraag kunnen doornemen en een prijsopgave op maat kunnen sturen. Uiteraard kan je ons ook altijd bellen over de kosten. 


We komen graag met jou in contact om jouw elektrische installatie te inspecteren. Met ruim 30 jaar ervaring in elektrische installaties is ook de Scope 10 keuring bij ons in goede handen. Veiligheid en betrouwbaarheid staat bij ons op bovenaan. Wil jij ons inschakelen voor de Scios Scope 10 inspectie ? Neem vandaag nog contact met ons op door te bellen of een Whatsappje te sturen naar 06-48495797 of een mail te sturen naar info@kamerlingkeuringen.nl en ik help je graag verder!


Voor verdere informatie over het uitvoeren van een keuring kun je ook onderstaand formulier invullen en ontvang je een vrijblijvende prijsopgave.Kamerling Keuringen    Lekdijk 448    2957VD Nieuw-Lekkerland    info@kamerlingkeuringen.nl    +31648495797