Scios Scope 8 Keuring elektrische installatie


Een Scios Scope 8 keuring elektrische installatie is ook gebaseerd op de norm NEN3140 en zorgt voor elektrische veiligheid binnen jouw bedrijf volgens gecertificeerde eisen. In Nederland stelt de overheid en de verzekeraars eisen aan een veilige bedrijfsvoering van elektrische installaties. Om dit als bedrijf of organisatie te waarborgen dien je een SCIOS Scope 8 inspectie laten uitvoeren. Met deze keuring voldoe je aan de eisen van de verzekeraar en voldoe je tevens aan de Arbowet en je RI&E. Zorg dus dat de elektrische installatie van jouw bedrijf, instelling of vereniging écht veilig is en laat een Scope 8 inspectie uitvoeren door Kamerling Keuringen. Door periodiek de elektrische installaties aan een inspectie te onderwerpen zorg je dat deze in goede staat blijven en eventuele incidenten voorkomen worden. Dankzij deze keuring creëer je een veilige werkomgeving voor jezelf en andere gebruikers van het gebouw.


De Scios Scope 8 keuring is een inspectie waarbij wordt gekeken of de elektrische Installatie van een bedrijfspand voldoet aan de NEN3140 norm en dus veilig is om mee te werken. Het is een periodieke inspectie van bestaande elektrische installaties in en om jullie gebouw. Tijdens deze inspectie keuren wij op diverse punten om zo de veiligheid van de installaties te waarborgen.


Door een inspectie uit te voeren aan je elektrische installatie, weet je in welke staat deze bevindt. Eventuele incidenten kunnen voorkomen worden, omdat de installatie uit voorzorg tijdig onderhouden of gerepareerd wordt. Bovendien kan je – indien er wel een incident plaatsvindt – aantonen aan je verzekeraar dat je een inspectie hebt laten uitvoeren. Hierdoor kan het zo zijn dat het vergoeden van de eventuele schade eerder aan jouw wordt toegekend.

 

Een Scios Scope 8 inspectie zorgt ervoor dat je:

  • installatie volgens strenge eisen en procedures periodiek is getest
  • voldoet aan de Arbowetgeving en RI&E
  • aantoont dat een veilige werkomgeving bij jou als zeer belangrijk wordt beschouwd
  • een incident zoveel mogelijk voorkomt


Bij de uitvoering van onze inspectie trachten we om jou en je medewerkers zo weinig als mogelijk tot last te zijn. Desgewenst kunnen we een grote inspectie opdelen in 3, 4 of 5 delen, zodat je ook de kosten over meerdere jaren kunt verdelen. Tijdens de uitvoering van de Scope 8 inspecties lopen wij een aantal stappen door:

  • Beoordeling van tekeningen en documenten
  • Visuele inspectie van de E-installatie
  • Meting en beproeving
  • Aardingsinstallatie
  • Testen van de aardlekschakelaars
  • Thermografische metingen

 

Na afloop van de Scios 8 inspectie ontvang je een compleet rapportage met de bevindingen en geconstateerde afwijkingen. Hieruit kun je opmaken wat de algehele staat is van de elektrische installatie en op welke punten er hersteld moeten worden.

Indien nodig verzorgt Kamerling Keuringen na herstel van de afwijkingen de her-inspectie van de installatie, zodat je uiteindelijk een 'schone' rapportage zonder gebreken  krijgt, welke je kunt overleggen aan jouw verzekeraar of tussenpersoon. 


De kosten van een Scios Scope 8 inspectie hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte van het gebouw, de functie en het aantal verdelers. Hiervoor kun je onderstaand contactformulier invullen zodat wij jouw aanvraag kunnen doornemen en een prijsopgave op maat kunnen sturen. Uiteraard kan je ons ook altijd bellen voor meer informatie. 


We komen graag met jou in contact om jouw elektrische installatie te inspecteren. Met ruim 30 jaar ervaring in elektrische installaties is ook de Scope 8 keuring bij ons in goede handen. Veiligheid en betrouwbaarheid staat bij ons op bovenaan. Wil jij ons inschakelen voor de Scios Scope 8 inspectie ? Neem vandaag nog contact met ons op door te bellen of een Whatsappje te sturen naar 06-48495797 of een mail te sturen naar info@kamerlingkeuringen.nl en ik help je graag verder!


Voor verdere informatie over het uitvoeren van een keuring kun je ook onderstaand formulier invullen en ontvang je een vrijblijvende prijsopgave.
Kamerling Keuringen    Lekdijk 448    2957VD Nieuw-Lekkerland    info@kamerlingkeuringen.nl    +31648495797